Et tips som får frem vårgløden

Et tips som får frem vårgløden

IMG_6006

Enten du befinner deg på fjellet, i byen eller i sydlige strøk så finnes det mange måter å jukse frem litt strålende vårglød på. En av mine beste tips er en liten flaske som så fint kalles A Hint of Summer. Og det trenger kanskje de fleste nå?

IMG_5301-1b

Jeg er egentlig ikke så fan av selvbruningskremer (ofte fordi de lukter altfor mye), men denne har en ganske lett lukt og gir en umiddelbar flott og naturlig brunfarge. Jeg er ganske sær og veldig forsiktig med hvordan jeg soler ansiktet mitt, du ser meg aldri uten SPF 50 eller en hatt på stranden. Men det er jeg overbevist om at også en av grunnen til at jeg fortsatt har så fin hud.

Men selvsagt ønsker jeg litt farge i ansiktet og det jukser jeg meg glatt til. Så før vi reiser, så får både kropp og ansikt en omgang med Hint of Summer fra Rudolph, så jeg slipper å være melkehvit første dag i solen. For best mulig resultat, så blander du kun et par dråper inn i din egen body lotion og ansiktskrem. Husk å peele både kropp og ansikt først, så får en fin og jevn farge!

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *