Et snev av vintage

Et snev av vintage

fec7cf8a-f66f-4397-9380-1dde6ec2dd58

Har du autosøk liggende på ebay.com, finn.no eller andre portaler? Det har jeg. Ofte legger jeg inn det jeg ønsker meg for en sesong, også kan det hende at jeg er så heldig at akkurat de tingene jeg ønsker meg dukker opp. Det kan være alt fra vintagekjoler til en helt spesiell designerveske. Det er en glimrende måte å shoppe på, uten at du trenger å gå i en eneste butikk. Det siste året har jeg lett etter den perfekte bucket bag, og sett på flere fra både Gucci, Louis Vuitton og Mansur Gavriel. Alle har hatt lekre utgaver i tidligere kolleksjoner og jeg synes nok de originale veskene fra monogrammenes storhetstid er de aller fineste. Skal du kjøpe en vintage-veske, så kan den gjerne være litt slitt i kantene, det gjør veskene helt spesielle.

Men noen ganger klarer motehusene å gjøre originalen enda litt bedre, med ørsmå forandringer. Med fortsatt fokus på 70-tallet i motebildet, så har Gucci valgt å ta frem den klassiske bucket bagen sin denne sesongen. Den har en vintage stil, men er mer moderne enn sine forgjengere. At denne var en hit allerede på 1950-tallet, er kanskje ikke så rart?  Jeg synes i alle fall den er en snerten liten sak som er hakket kulere enn søsteren Dionysus.

 

 

Silje Pedersen

2 thoughts on “Et snev av vintage

  1. Hei Silje! Jeg vurderer å kjøpe Stella Mccartney sin Falabella. Kan jeg spørre hvor stor din er? Siv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *