Et smart tips til å lykkes med lag på lag

Et smart tips til å lykkes med lag på lag

E40B375F-D8ED-4812-A454-2F1F39E83A64

Nå blir det kaldere. I går var det et snev av snø i luften og litt på bakken på vei til barnehagen. Selv er jeg fortsatt ikke helt i form og da er det enda viktigere å kle seg godt. Lag på lag er en teknikk som fungerer veldig fint, spesielt om du har en tynn ytterjakke eller kåpe. En tykk genser med en tynn ulltrøye er helt genialt. Jeg bruker de tynne ulltrøyene med fine stropper under det meste på denne tiden, så kan jeg lett bruke skjorter og bluser uten å fryse!

96F8CDDD-2930-4273-823B-E0B9291F21E9

Trikset er å ha litt tynne lag så det ikke blir så “bulkete”. Mine gamle leopardboots kjøpt i USA får henge med et par sesonger til, er så glad jeg kjøpte med meg disse. Går aldri lei leopardmønsteret! En enkel måte å rocke opp antrekket på.

A3937B98-96BA-4FC7-A312-128AF71A02C7

Det er mange baller i luften om dagen og jeg kjenner meg til tiden helt svett. Men vi står på og får det til med hjep fra familie og venner.

Dette er uten tvil en av faboritt tidene mine, her går det allerede i julesanger mens jeg lager blogginnlegg og kanskje tar vi første pepperkakebaking i ettermiddag. Mannen min synes jeg er litt gal, men jeg synes det er så koselig. Og tenk, siste julen her i leiligheten så det skal vi gjøre det meste ut av. Og et spørsmål: Skal dere shoppe på Black Friday? Vil dere ha innlegg med tips eller boikotter dere denne dagen? Jeg er litt midt imellom, har selv planlagt å gjøre unna en del julegaver og elektriske ting som jeg vet er på tilbud (og som har gått i stykker, så vi må ha nytt).

EC1D259D-B2A6-48E9-839C-AECEDE7329B6

Antrekk: Kåpe Zara, genser H&M, jeans KappAhl (sponset), boots Sam Edelmann, veske vintage Chanel.

Foto: Astrid Waller

Silje Pedersen

5 thoughts on “Et smart tips til å lykkes med lag på lag

 1. Fina! Det er sikkert ikke overraskende at jeg boikotter Black Friday 😜 Om det er noe man virkelig trenger (ikke «trenger») er det selvsagt innafor, men selv skal jeg holde meg laaangt unna shoppingkaos og reklameplakater 😎 Supert om du også vil oppfordre til moderasjon på årets minst miljøvennlige handledag 😘

  1. Hei Anja, vi tenker nok ganske likt. Jeg skal ikke i butikker og tenker at dette har gått litt vel over styr. Men må innrømme at jeg har sett meg ut et par ting som jeg shopper på nett, da fordi dette er elektriske artikler som vi må ha nye og et par julegaver jeg likevel må kjøpe og som jeg ser de har satt ned. Men helt enig, tar selv dagen med moderasjon her også:)

 2. Fine bilder, som alltid! 🙂
  Lurer på hva synes du om kombinasjon en av tykk strikket kjole (knelang) med fair isle mønster og svarte jeans? Minnes du var flink til å ha kjole over jeans, og jeg likte det svært godt…
  Går det an å bruke strikket kjole på den samme måten? / Det er fint med varmt plagg når jeg er ute på tur sammen med et lite barn…
  Takk på forhånd!

  1. Det synes jeg høres helt topp ut! Smart i den kulden som kommer nå:) Er kjolen veldig tykk så kan det fort se litt “bulkete” ut enn om den er tynn ull. Du skjønner hva jeg mener? Ha en fortsatt fin dag! Hilsen Silje

Leave a Reply

Your email address will not be published.