Et lite tips til barnerommet

Et lite tips til barnerommet

IMG_4362

Noen ganger synes jeg egentlig det er en evig rundans med å få i stand det barnerommet. Joda, det er ganske fint, men med en løpende liten mini som skal ta ut alt fra hyller og oppbevaringsesker, så er det ikke akkurat ryddig i heimen om dagen. Mye prøver jeg å flytte ut av rekkevidde, men så må hun jo ha en del som hun bare kan ordne med som hun vil. Mannen min sier at det er noe jeg bare må leve med en stund, men det er litt vanskelig for en som har støv og orden på hjernen.

Men noen ting er jeg i alle fall veldig fornøyd med og det er at vi har fått opp litt bilder og personlige plakater. Det er gøy å ha noen helt spesielle ting til barnerommet og jeg falt helt for disse supersøte fødselsplakater. Du finner de i flere varianter her.

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *