Et eller fem par sko?

20130606-210526.jpg

Hadde egentlig bestemt meg for å shoppe disse herlighetene i København, men etter å ha prøvd de i to forskjellige butikker, så fant jeg ut at Elvis (ja, modellen heter det) og jeg ikke var meant to be. Sandalene ga ingen støtte rundt anklene og til den prisen, bør de sitte som et skudd spør du meg. Men dro absolutt ikke tomhendt hjem, for fikk faktisk med meg hele fem par sko for langt under prisen av Elvis. Her er fire av de som jeg skal tusle rundt i denne sommeren og høsten.

Fra venstre: Semskede svarte klassiske pumps og hudfargede naglesandaler fra Notabene (butikk og merke i København), hvite fra Zara og gummisandaler med nagler fra Dune.

Silje Pedersen

3 thoughts on “Et eller fem par sko?

  1. Hei Silje!
    Jeg ser du nylig var i København. Jeg skal dit i månedsskiftet juli/august og lurte på om du har noen shoppingtips utenom de vanlige som Strøget etc.? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *