Espadrillos og striper

Espadrillos og striper

IMG_9102

Har dere begynt å shoppe inn til sommergarderoben? Sesongen i Norge er så lunefull, plutselig er det sommer som nå, så jeg shopper alltid en god del plagg i forkant, så jeg ikke står der når det plutselig er varmt nok til å gi i sommerklær og sko. To ting jeg alltid vender tilbake til på sommer en striper og espadrillos. Når du finner alt i ett, så er ingenting bedre enn det!

Jeg synes både flate, høye og halvhøye er lekkert, men disse er blant de mer behagelige jeg har funnet. Så fint med litt hæl, men allikevel veldig komfortable. Kommer i flere farger og rimelige for lommeboken var de også, du finner de HER.  Liker også disse i farger og mønster.

Silje Pedersen

4 thoughts on “Espadrillos og striper

  1. Hvordan er de i str ? Lyst å bestille nå:-) Du er flink til å skrive inspirerende innlegg !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *