Erdem X H&M

Erdem X H&M

6107_LB_110_PR

Hypen rundt H&M sine samarbeidskolleksjoner vil ingen ende ta og har du fulgt med i motetimen, så er det nå Erdem som er neste ut den 2. november. Det britiske motehuset Erdem er blant annet kjent for sine spesielle mønstre og skreddersydde plagg og dette går igjen i kolleksjonen.

6107_LB_115_PR

Elegante dresser, blomstrende kjoler og unike detaljer setter sitt preg på kolleksjonen.

6107_LB_105_PR

Selv om dette ikke er en utpreget party-kolleksjon, så tipper jeg mange ønsker seg noen av disse kjolene til årets festsesong. Selv falt jeg helt for den mørke kjolen på bildet under med flott v-skjæring og lekre skulderdetaljer. Den grå stilrene dressen tror jeg også at jeg må ta en nærmere titt på.

6107_LB_112_PR

Eller hva med en blomstrende dress? Erdem har også designet sin aller første herrekolleksjon og da i samarbeid med H&M. Det er mye i denne kolleksjonen som ikke appellerer til meg eller min garderobe, men når det gjelder disse samarbeidskolleksjonene så synes jeg alltid det er en eller annen godbit som stikker seg ut. Denne gangen var det kjolen og dressen som jeg påpeker over.

6107_LB_109_PR

Alle bilder: Michal Pudelka for H&M.

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *