Er du klar for å starte på nytt?

Er du klar for å starte på nytt?

Facetune_22-08-2018-09-42-48

Høsten er en en fin tid. En tid både for refleksjon og gjennomgang. En tid for å starte opp på nytt, enten det gjelder prosjekter hjemme, på jobben, trening eller personlige mål. Når de første bladene faller, så er det både vemodig og spennende, jeg prøver å minne meg selv på at de representerer en ny tid. En tid der du bestemmer hva fokuset er og hvilken vei du vil gå. IMG_4189b

Er det noe i livet ditt som du er misfornøyd med? Er det noe du ønsker å jobbe med for å utvikle deg videre? Har du en drøm i magen som kanskje endelig skal realiseres? Høsten er tiden for å sette i gang. Det er lett å sette seg ned hver kveld med en serie på Netflix og en varm kopp te i hånden, men kanskje skal du heller sette av et par timer 2-3 kvelder i uken for å nå målene dine før  jul?

 

 høst1

I går satte jeg opp en lang liste på hva jeg ønsker å oppnå før året er omme. Det er tøft, men tvinger meg til å fokusere på alt som skal gjøres. Disse skal nå igjen deles opp i delmål, uker og måneder så jeg vet at alt blir gjort. I går var det jobben, mens i kveld skal jeg fokusere på private mål.

Når listen er laget, er det befriende og veldig godt å ha som et utgangspunkt hver uke. Da vet jeg hva som må bli gjort og hvilken tid jeg har igjen til “kreativ inspirasjon” som er en god del av denne jobben.

For med denne jobben nytter det ikke å sitte inne å gruble altfor mye, jeg må ut for å oppleve, tenke og få nye ideer. Selvsagt sitter jeg også på kontoret, men da jobber jeg med prosjekter, regnskap, forbereder eventer og setter opp planer for innhold. 30-08-2018-10-22-03  

Kanskje er det så enkelt som å sette av tid til trening eller endelig få på plass fotoalbumet? Husk at hverdagslivet, dager og uker går fort, men har du en liten plan så er det mulig å få til det meste du ønsker. Ikke la dagene bare flyte over i hverandre, sett opp hva som er viktig for deg og prioriter. Det er ikke slik at det er rett eller gale svar her, bare du vet hva som er best for deg og din familie. Ønsker deg en riktig fin og produktiv torsdag!

 

Antrekk: Genser og skjørt fra Iben og pumps fra Bianco/Sponset, veske fra Céline

Silje Pedersen

6 thoughts on “Er du klar for å starte på nytt?

  1. Bra skrevet Silje, motiverende og inspirerende. Vi burte alle gjøre dette litt mer. Ønsker deg en fantastisk dag! Hilsen Katarina

  2. Hei! Kan du ikke vise frem hvordan du setter opp en slik prioriteringsliste med uker og måneder?

    I tillegg kunne jeg ønske meg at du laget et innlegg om hverdagssminke for denne høsten 🙂

  3. Hei Silje
    Du skulle ikke tilfeldigvis vite hvilken modell du har / hva den heter, veska di? Så fin 💕👌

    1. Hei Jeanett, det er en Céline Nano luggage. Jeg kjøpte den i København for mange år siden. De har Céline på Vicci i Oslo og har denne modellen i en del andre farger vet jeg:) Elsker min!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *