Endelig litt sol

Endelig litt sol

5T3A2145b

Man skal ikke undervurdere hvor stor rolle solen spiller inn på alt i livet vårt. Jeg vet at jeg føler meg så mye bedre med litt sollys i ansiktet i løpet av dagen, spesielt nå på vinteren. Derfor føltes det helt magisk på tirsdag da solen tittet frem. Jeg stod faktisk i solen i 15 minutter uten solbriller og sugde til meg energien. 5T3A2158b Forøvrig så har jeg en ting for blått om dagen og genseren er en gammel vintageskatt fra Velouria Vintage. De har de fineste kashmir og ullgenserne i mange lekre farger. Et lite tips om du er på jakt etter noe varmt og unikt.

Det var mange som lurte på hvordan det gikk i går og for å være helt ærlig så var det en ganske tøff dag. Men sånn er livet, av og til er det tøft og man må ta vanskelige valg og gjøre ting man gruer seg for. I dag er en ny dag og nye muligheter. Jeg skal starte den på best mulig måte, med litt trening og ny inspirasjon.

Og vet du hva jeg gjorde i går? Jeg sendte en blomsterbukett til en vilt fremmed! Jeg skal ikke lyve, det var litt rart, men også en veldig god følelse. Håper det bidrog til en litt bedre dag for akkurat henne i går. Ha en nydelig dag alle sammen!

Jakke fra Maud (sponset), genser Velouria Vintage, skjørt fra Billie & Me.

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *