En ting av gangen

En ting av gangen

IMG_7847

Hei fredag!

Snart helg, men akkurat nå føler jeg at jeg drukner i jobb….Klager ikke, men TO DO listen synes bare å vokse seg lengre og lengre for hver time. Sånn er det av og til når man jobber for seg selv, det dukker opp nye og uventede jobber og tilbud, nye ting som skal i boks før det blir ferie. Jeg jobber også med en god del innlegg som skal legges klart til dere før jeg tar meg en liten bloggpause.

Jeg har ligget litt etter med en del ting og det merker jeg veldig på produktiviteten. Mitt mål er å få til en god del punkter på listen min hver eneste dag, men det er jo ikke alltid alt går som planlagt.

Nå må jeg puste med magen, ta en ting av gangen og få unna en del på listen. Trøster meg med at det snart er helg og at jeg får ta  mandagen til hjelp om jeg ikke kommer meg igjennom alle punktene idag.

Det er spådd veldig fint vær i helgen , så gleder meg til å ta med lille snuppa en tur på stranden og kose oss i strandkanten. Hun er en liten badeløve akkurat som mammaen sin, så vi har det veldig gøy på stranden.

Og feriegarderoben er absolutt på gang, denne søte blondetoppen fant jeg hos H&M, er den ikke fin?

Ønsker dere alle en nydelig helg når den kommer!

 

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published.