En litt tung fredag

En litt tung fredag
77A31B48-3F6C-4AD9-AD8A-9CD8D636AB9C

God fredag.

Denne uken har mildt sagt vært tøff. Flytting er ikke for pyser sier nå jeg. Fy søren det tar på for alle involverte, skal ikke tegne noe glansbilde av det. Føler meg ganske utafor akkurat nå og veldig gald for at det er fredag.

Og først i dag kjente jeg på at vi har flyttet. Da jeg var innom leiligheten vår i dag morgens var det helt tomt. Der vi har bodd i så mange år, skal noen andre flytte inn. Jeg tok et øyeblikk og kjente på alle minnene jeg har herfra. Et halvt liv i denne leiligheten med mannen. Gravditeten med Ella Victoria, da vannet gikk på stuegulvet, første tur hjem med henne fra sykehuset, småbarnsperioden… Mange gode minner har vi hatt her.

For ikke å snakke om verdens beste naboer, samhold og gode vennskap. Får helt tårer i øynene av å tenke på det gode naboskapet som har vært her. Mange av disse vennskapene tror jeg kommer til å vare livet ut og det er jeg så takknemlig for. Vin på terrassen, smårollinger løpende rundt i felleshagen, kaffene i ettermiddagssolen, gode samtaler og all støtte som vi har gitt hverandre. Det vil jeg nok alltid huske med et smil om munnen.

Men nå er det noen andre som skal lage minner der og vi skal lage nye minner i vårt nye hus. Jeg vet det er det riktige, selv om denne dagen er litt tung….

Ingen fredag uten fredagstipset! For å ikke gå helt i kjelleren denne uken har jeg latt meg selv få zoome ut på kveldene en time før sengen med helt mindless serier. Dere som har fulgt meg vet jo at jeg pleide å bo i LA i California. Er du ny her, så bodde jeg og mannen der i fire år under studier og jobb. Jeg elsker LA og alt det bringer med seg, selv om det er mye overfladisk kjas. Så jeg ble litt hekta på serien Selling Sunset på Netflix.

Ikke noe for deg som hater alt som er overfladisk. Mye er staget, men også så morsomt å se disse usakelig tomtene og husene, prisene og alt det som skjer i kulissene. Jeg har lenge likt Million Dollar Listing New York, så dette var helt oppi min gate, haha. Men er du på jakt etter noe mer velskrevet er også The Good Wife en kjempefavoritt akkurat nå.

Har du fått med deg at H&M har kommet med møbler? Så mye fint, har sett meg ut stolen og bordet.

I dag kommer en venninne med barna på overnatting og hjelper meg å komme i orden. Vet ikke hvordan jeg skulle klart denne uken uten gode venner som har stilt opp med det ene og andre. Jeg skal kjøpe en flaske rosé og vi skal kose oss, føler at våren er ganske nær…

Nydelig helg til deg!

561F6CF0-58B9-4E71-B952-EAF4B44685D3

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *