Elsk eller hat: Pologenseren

Elsk eller hat: Pologenseren

CF046C7A-C8D1-401E-BEF2-6B445A839DDD

Jeg har venninner som hater den og andre som elsker den. Selv ble vi ikke gode venner før sent i livet. Dette måtte en god del prøving og feiling til før jeg fant noen som var perfekt match. Pologenseren er et slikt plagg som mange enten elsker eller hater. Noen synes de er for stramme, for tette og klør når du har den på.

3832491B-D2BB-475F-82BC-AB2F192182E1

Andre som meg elsker å ha på en pologenser når det blir kaldere. Jeg anser pologenseren som et svært godt alternativ til skjerf på høsten. Pologensere i ull er helt genialt, da holder du varmen gjennom hele vinteren. Men det gjelder selvsagt å finne de som ikke strammer for mye og ikke minst, ikke klør!

Og da er mitt beste tips til deg: Shop vintage eller secondhand! Grunnen er enkel. Personlig så synes jeg kvaliteten på pologensere var mye bedre før. Du finner kjempefine utgaver i ull og kashmir og det er ikke så mye dyrere enn hva du ville betalt i en billigkjede. Kvaliteten på pologenserne er også mye bedre.

To av mine beste kjøp kommer fra de beste butikkene i Oslo, Velouria Vintage og Fretex Grünerløkka. Det er få som kan måle seg med disse når det gjelder å finne de beste vintage og secondhandskattene. Denne blå er fra Velouria og min venninne Åsa er den aller beste i bransjen på å finne gensere i ull og kashmir, så ta turen til løkka på neste shoppingrunde.

48354839-EE89-409C-866C-B70601C58BAE

Ønsker dere alle en fortsatt fin helg!

 

Silje Pedersen

2 thoughts on “Elsk eller hat: Pologenseren

  1. For en herlig farge på den blå pologenseren! Jeg kan ikke akkurat si at jeg hater pologensere, men den klassiske varianten er vanskelig å kle når man har store pupper og kort hals, så det er ikke et plagg jeg bruker. Ser at det er mye fine pologensere å få tak i nå, så det er jo litt synd, da 🙂

    1. Jeg vet, elsker den:) Det skjønner jeg, og vet du, jeg tenker at det er sånn for alle. Vi har alle plagg vi ikke liker eller føler vi ikke kler. Og det er jo helt ok, da slipper vi jo å ende opp med å se like ut:) Gå heller for fine V-gensere, høres ut som det er noe kan fungere bedre til din kroppsfasong. Ha en fortsatt fin dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *