Eksklusiv julegaveshopping

Eksklusiv julegaveshopping

7518876688__MG_0809v

Reklame/Produkter mottat av Estée Lauder

Hvordan går det med julegaveshoppingen? Jeg hadde ikke klart meg uten listene på telefonen. Der noterer jeg alle små og store ønsker og prøver å få med meg noe hver dag jeg er en tur i byen, så jeg ikke må ta alt på en gang. Noen gaver er også bestilt på nett, rett fra sofaen. Men noen steder er det litt hyggeligere å handle enn andre.

IMG_3703b

Gimle Parfymeri i Bygdøy Alle er en favoritt, det er så mye lekkert at det er vanskelig å gå ut igjen uten noe til både seg selv eller andre. De har også helt fantastisk bra kundeservice med veldig kunnskapsrike ansatte. Jeg liker at du kan booke time for å prøve for eksempel en spesifikk look, kolleksjon eller produkter du har hørt om. Da får du testet ting ordentlig før du kjøper det. Det er spesielt smart om du skal investere i et dyrt produkt.

7518876688__MG_0815b

La Mer har vært en favoritt hos meg siden jeg bodde i LA, men jeg må innrømme at jeg nesten bare hadde testet serum og den legendariske hudkremen før jeg fikk en liten prøveunde. La Mer har et par forskjellige limited edition for julen som jeg er sikker på at de fleste vil sette pris på i vesken,  som denne lekre lip balmen med rosa nyanse.

Jeg ble sminket med ulike produkter, men et produkt jeg falt helt for var La Mer Renewal Oil. Det er et multiprodukt av en olje med ingredienser som forbedrer kollagenproduksjonen, synlig oppstrammer og mykgjør linjer. Den er dyr, men du trenger også kun 3-5 dråper per gang, så en slik flaske holder lenge. Lars, som er en av makeupartistene på Gimle viste meg hvordan jeg kunne bruke den under eller over foundation for ekstra glød, blande inn i fuktighektskremen eller i pudderet. Du kan også blande med øyenskygge eller kun legge der du trenger litt ekstra. Den gir mye fukt og er spesielt deilig å ha på nå på vinteren når det er lett å bli tørr. Her ser du ganske godt på bildet at jeg har den i kinn, nese og panne.

Jeg står ofte litt fast når jeg skal ønske meg noe helt spesielt av mannen (foruten om smykker), men dette er en slik gave som jeg hadde satt utrolig stor pris på. Tenker også det er et tips om man skal kjøpe noe helt spesielt til en god venninne. Kanskje du har en slik venninne som har alt? Om du er mann og tar hintet så er jeg ganske sikker på at du får en stjerne i boka.

Annonselink: Genseren min var det mange som lurte på og den finner du HER. Finnes også i svart/Hvitt.

 

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *