Dyreprint og blå toner

Dyreprint og blå toner

IMG_9723

Det er noe helt spesielt med dyreprint. Mønsteret kan se bra ut på en 20-åring så vel som en på 80, dog med litt forskjellige stylingtriks. For meg handler det mye om å finne det “rette” dyremønsteret, om dere skjønner hva jeg mener? Både mønster og farge må stemme helt. Jeg er veldig nøye på hvilke type nyanser jeg velger og har flere ganger levert ting tilbake fordi det ikke stemte helt…

IMG_9709

Jeg vet det. Jeg er SÆR. Men det handler igjen om å finne favoritter man kan ha i flere år, ikke bare noe som kun varer en sesong. Fordi dyreprint alltid går igjen i motebildet, vil jeg driste meg til å si at det er klassiker (så lenge du vet hvordan du bruker det). Denne våren styler jeg dyrerprint sammen med duse blåtoner, denim og pasteller. Det gir en litt anderledes og elegant stil. Mitt neste kjøp må bli en sommerkjole. Denne fra Dry Lake er så fin- og på salg! Eller hva med denne kule genseren, elsk! Dette skjørtet er sikkert veldig lekkert på. Om du heller vil bruke det som en dose tilbehør for å rocke opp stilen, så er disse sandalene superfine. Ønsker dere alle en herlig lørdag!

IMG_9725

//Skjorte fra Les Deux//Jeans H&M//Pumps Vince Camuto//Veske lånt fra Leo Wulff//

Foto: Line Langmo

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *