Duft på God Morgen Norge

Duft på God Morgen Norge

Det er ingen hemmelighet at jeg samler på parfymer og duft, og har mange forskjellige i samlingen. For øyeblikket er det Maison Martin Margiela som er favoritten. Duften er myk, frisk og spennende, med innslag trenoter. Til jul ønsker jeg meg blant annet Balenciaga Paris L’Essence, med noter av fiol, tre og lær. Den vakre blågrønne flakongen hadde gått rett inn på sminkebordet, så håper denne ligger under juletreet i år.

Flere tips får du i God Morgen Norge på TV2 kl 0900, vi har plukket ut de hotteste parfymene, men også mange gode klassikere på duftfronten. Lurer du på hva du skal gi kjæresten, mamma eller svigermor av duft til jul, så håper jeg du titter innom rundt kl 0900. Har du en favorittduft?

Silje Pedersen

3 thoughts on “Duft på God Morgen Norge

  1. Har akkurat sett TV innslaget ved rent slumpetreff. Tusen takk!
    Endelig noen som har skjønt dette med dufter i dette landet. Men så har jeg alltid vært godt over middels interessert i dufter og parfyme da. Du skulle sett min samling. Den er det jeg tar med meg om det skulle begynne å brenne her i huset!
    Du så smashing ut som vanlig. En fantastisk start på dagen min.

  2. Samler også, men har alltid lurt på holdbarheten til parfymer. Går de ut på dato, og blir de best som pynt og ikke til bruk? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *