Drømmer om våren i Paris

Silje Pedersen, mars 2, 2017 8:46 am //

IMG_2668

God torsdag! Akkurat nå har jeg skikkelig reisefeber. Ser igjennom alle bilder fra ifjor og ønsker meg en tur til Paris eller Barcelona sånn før eller etter påske. Paris er spesielt nydelig om våren, elsker når Magnolia-trærne slår ut i full blomst, så utrolig vakkert!

Suji 100%

Drikke kaffe eller nyte et glass vin på en fortauscafè og bare være mens elegante franske kvinner går forbi i bedagelig tempo. Egentlig skulle jeg vært en tur i Paris denne uken for Fashion Week, men det ble plutselig så mye jobb i mars at det måtte vike. Synd, men slikt skjer.

IMG_6911

Åh hvor jeg gleder meg til å slippe boots og tykke jakker! Gi meg åpne sandaler, bare skuldre og varme, sier nå jeg! Deilig å dagdrømme litt før virkeligheten setter inn. Noen andre som har litt vår-og reisefeber? Nydelig dag til dere!

PS: Stikker innom igjen litt senere med et nytt blogginnlegg!