Drømmen om Positano

Drømmen om Positano

IMG_8430-1

April dere! Nå er det ikke lenge til sommerkjoler og barbeinte føtter, selv om dagen i dag er mer enn grå. Men det er bare å holde ut, for nå kommer snart varmen. Og kanskje du skal benytte anledningen til å se igjennom duftbeholdningen og se etter en mer vårlig variant?

Det er i alle  fall noe av det første jeg gjør til våren, en lettere duft gjør hele forskjellen. Også minner den duften meg om akkurat hele den sommeren. Litt rart, ikke sant hvor mye en duft kan frembringe av minner?

En tur til Amalfikysten i Italia har stått lenge på min ønskeliste. Det er en av de få stedene jeg ikke har vært, men som ser helt utrolig ut! Turkistblått hav, sukkerfargede bygninger, steile gater og mange trapper. Håper å få gjort den drømmen til virkelighet i løpet av året.

IMG_8432

Tom Ford er kjent for å lage de deiligste duftene (dere som følger meg vet at jeg lenge ha brukt Champaca Absolute) og nå kommer Sole Di Positano. En ny duft i Neroli Potrofino kolleksjonen som er inspirert av den italienske kysten med noter som Bergamot, sitron og mandarin. Det er en skikkelig sommerduft, lett og deilig. Nå kan sommeren bare komme!

Her hjemme skal vi ha skikkelig jentedag, med å kle oss ut (nyeste morsomme greia), lage litt vafler og kose oss sammen, mens pappa er borte. Ønsker dere alle en nydelig lørdag!

 

 

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *