Drømmekjolen til julebordet

Drømmekjolen til julebordet

Fest, fest, fest! Akkurat nå er det antrekkene til fredagens julebord det viskes om i gangene. Alle lurer på hva de skal ha på seg. Hos meg står det mellom flere valg, jeg har ganske mange fine kjoler i garderoben allerede, men spørsmålet er om det er på tide med en ny kjole, eller bruke en jeg allerede har hengende. Drømmekjolen hadde vært den rosa metalliske kjolen fra Christopher Kane fra net-a-porter (øverst), rosa og glitter gir en fest av en kjole. Men siden budsjettet ikke tillater slike utskeielser, så må jeg finne på noe annet. Noen som har sett en lignende kjole med slep bak til en rimeligere penge? Ellers så er jeg ganske sikker på at jeg skal klare å finne noe fint til fredag!

Silje Pedersen

One thought on “Drømmekjolen til julebordet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *