Disse holder meg varm i kulda

Disse holder meg varm i kulda

20120123-215809.jpg

20120123-221029.jpg

Det verste jeg vet er å fryse, derfor kler jeg meg i ull og kasjmir om vinteren. Jeg liker både fine ullplagg helt innerst, varme jakker og skjerf. Ofte foretrekker jeg lag på lag med tynne ullplagg. Den fine jakken i kasjmir og leopardmønster er fra Atumn Cashmere, superdeilig å pakke seg inn i hjemme eller til jeans. Merket er allerede en favoritt blant Hollywoodkjendisene og det er lett å skjønne hvorfor. Det fine kasjmirskjerfet kjøpte jeg i en liten lokalbutikk i Lucca da vi var på ferie i Italia i oktober, og angrer allerede på at jeg ikke kjøpte flere farger. Det beskytter mot kulda, er supermykt og er deilig å pakke seg inn i på lange flyturer. Garantert et av mine beste kjøp, i og med at det kostet under halvparten enn her hjemme. Har dere et favorittskjerf?

Silje Pedersen

3 thoughts on “Disse holder meg varm i kulda

  1. JA!!
    Mitt er fra Filippa K, strikket i fargene sort, beige, rød og rosa.
    Varm og godt, herlige farger!!!

    Britt Lise

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *