Alle dine favorittblader på samme sted

Alle dine favorittblader på samme sted

IMG_9253-1b

Jeg har alltid vært veldig glad i å lese magasiner og litt av en magasinjunkie. Mannen min har forbannet seg over alle magasinene som har ligget å samlet støv hjemme opp i gjennom årene. Men de to siste årene etter at vi fikk barn har det rett og slett ikke vært den samme muligheten for å sette seg ned å lese magasinene på samme måte.

IMG_9252-1b

Det er noe spesielt ved å ha magasiner mellom hendene, men har egentlig gitt opp litt å kjøpe de, nettopp fordi de tar så mye plass. I tillegg føler jeg at det er enda en ekstra ting å drasse med seg på påskeferie. Der kommer Flipp inn i bildet, og dette er jo helt genialt! Jeg skjønner ikke at jeg ikke har tenkt på dette tidligere, det gjør magasinene så mye mer tilgjengelige og du har faktisk med deg ditt eget lille kioskutvalg i vesken.

IMG_9250b

Flipp er en abonnementstjeneste som gir deg tilgang til alle favorittbladene dine på nettbrett og smarttelefon. Perfekt for deg som er mye ute å reiser eller bare vil slappe av med magasinene hjemme i sofaen. Du kan lese det hvor som helst, når som helst. Flipp gir tilgang til 50 magasiner, så her er det masse fint å velge i mellom! Noe av det beste er at du kan laste ned alle magasinene du ønsker å lese før du drar på ferie, så du slipper å være avhengig av netttilgang, enten du er på hytta i påsken eller ligger å drar deg under en feriepalme,som jeg for tiden gjør.

IMG_9233b

Danske Eurowoman er et av favorittbladene jeg har lastet ned og gledet meg veldig til å lese. Eurowoman har jeg vært fan av lenge, de har både mye inspirerende motestoff og mange gode reportasjer.

Interiør og mote går hånd i hånd, ofte slapper jeg mer av med interiørblader fordi mote har vært en del av jobben så lenge. På ferie synes jeg det er ekstra deilig å få inspirasjon til hjemmet, legge litt planer og tenke på hva jeg kan gjøre når ferien er over. Danske RUM og Bonytt sørger alltid for god inspirasjon og gjør at det klør i oppussingshendene. Akkurat nå er det uterommet jeg har fokus på…

IMG_9231-1b

En favoritt hos Ella Victoria er alle de morsomme tegneseriene. Perfekt når du trenger litt ekstra underholdning på flyet eller mens man må vente på leiebil:)

Hele fem enheter kan logge seg inn på samme abonnement, så det holder med et abonnement per familie. Hele utvalget av blader ser du HER.

IMG_8783

Flipp har en liten påskegave til mine lesere og nå kan du få prøve Flipp gratis i 30 dager. Deretter får dere en spesialpris på kr. 99,-/mnd (ordinært kr 129,-).
Abonnerer du på et av Egmont Publishing sine blader blir prisen kun kr. 49,-/mnd.) Registrer deg enkelt HER og bli abonnent du også.

 

Silje Pedersen

2 thoughts on “Alle dine favorittblader på samme sted

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *