Dette pakker jeg til moteukene

Dette pakker jeg til moteukene

MG_0567

Egentlig så skulle jeg vært i Stockholm på Fashion Week akkurat nå, men isteden har vi tilbrakt de siste 24 timene på Ullevål med minsten som var så uheldig å pådra seg falsk krupp. Stakkars lille kroppen, det var en veldig skremmende opplevelse for alle med mye hosting, ambulanse og sykehusopphold. Men nå er vi sendt hjem med litt stigende form, og jeg har et håp om at hun blir bedre om ikke så lenge.

Når jeg pakker til moteukene, så prøver jeg å ha flere ting i tankene. I disse månedene som det fortsatt er kaldt må man helst ha lekkert yttertøy, det er ikke så sexy å bli snørrforkjøla selv om man gjerne vil løpe rundt i det fineste av vårens trender.

Men det betyr ikke at man ikke kan pakke med farger og her om dagen fant jeg et par plagg i orange, rosa og gult som jeg gleder meg til å style og dele med dere,

En annen ting å tenke på er høye hæler versus lave sko. Jeg foretrekker nok helst høye hæler, men har alltid med noen lave sko som back-up.

Et par statementplagg er essensielt, gjerne jakke, genser, bukse som skiller seg litt ut.

En til to lekre vesker får alltid plass i kofferten.

Jeg har også alltid med meg en fuktighetsmaske og øyemaske som gir litt ekstra fukt etter flyturere eller lange dager på farten.

 

 

Silje Pedersen

2 thoughts on “Dette pakker jeg til moteukene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *