Dette pakker jeg i feriekofferten

Dette pakker jeg i feriekofferten

IMG_9062b

Oh la la! Det er så deilig å være tilbake i varmen. Jeg elsker høsten, men nå trengte vi en pause og litt ekstra vitamin-D alle sammen. Strømpebuksene får hvile litt til mens vi koser oss her nede. Jeg skal komme med en update fra hotellet i løpet av uken, men dere får kose dere med de andre høstinnleggene så lenge.

IMG_4024B

Denne gangen har jeg prøvd å pakke så lite som mulig (om det er mulig når man er blogger) både når det gjelder meg selv og Ella Victoria. Lette sommerkjoler, badetøy, litt tykkere strikk til kvelden og andre enkel og strykefrie plagg som jeansskjørt og t-skjorter. Tilbehøret er hatt, silketørkler, et par statement øredobber og en strandveske fra i sommer.

IMG_4260B

Jeg lar mesteparten av sminken være igjen hjemme og går for en nedtonet variant av min hverdagslook om vi skal ut å spise på kveldene.

IMG_3402b

Sommerkroppen er langt unna, men jeg har tatt selvbruning, smørt, vokset, fått ordnet vipper og bryn, så føler meg ganske fin uansett.

IMG_3057

Den lille søtnosen her bader fra morgen til kveld og bare elsker det!

Silje Pedersen

2 thoughts on “Dette pakker jeg i feriekofferten

  1. Hei😊
    Så deilig med noen dager i varmen.
    Bruker du selvbruning når du er på ferie eller bare før du drar? Tenkte på om det ble skjoldete osv i sola og bassenget?

    1. Hei Linda, det er helt fantastisk:) Jeg bruker det som regel 4-5 dager før jeg drar og får en fin og jevn farge som ikke skjolder av i solen. Husk å peele godt først, så sitter fargen mye lenger. Hilsen Silje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *