Dette pakker jeg i feriekofferten

Dette pakker jeg i feriekofferten

IMG_3897b

Jeg hater å pakke. Det er faktisk noe av det som gjør mannen min mest crazy. Jeg er en notorisk overpakker, men så er ikke norsk sommer den aller letteste å pakke for heller. Skal du til varmere strøk er du garantert varme, mens i Skandinavia svinger temperaturen litt mer og man er nødt til å pakke både både strikk, kjoler og badetøy. Men over årene har jeg blitt mye flinkere og vet hva jeg skal ta med meg uten at vi sprenger koffertene helt.

  1. Lag en liste! Det gjør jeg alltid. Her er alt fra tøy, sko, smykker, makeup og førstehjelpsskrin. Det gjør at jeg holder oversikten og krysser av etterhvert som pakkingen utarter seg.

IMG_3905b

2. Pakk strykefritt! Jeg står aldri å stryker på ferie, det er jo bare tull og lite hyggelig. Nei, pakk heller alt som er strykefritt. Det gjør livet enklere for alle.

3. Pakk multifunksjonelle plagg! En kjole med knepping kan brukes åpen som kimono, et denimskjørt kan du bruke med singlett eller skjorte osv.

4. Rull det sammen. Spar plass i bag/koffert ved å rulle klærne sammen. Da blir det heller ikke krøllete.

5. Gode basics. Jeg har alltid med meg enkle t-skjorter, denimshorts, skjørt og

6. Pakk noen wowplagg. En kjole, topp eller lignende som gjør at garderoben popper litt på ferie gjør susen!

7. Kimono. Det mest brukte ferieplagget enten jeg skal være hjemme eller til syden. Kan styles som her, over en enkel svart kjole eller med belte i livet. Eller bare som coverup over bikinien på stranden…

8. Tilbehør du ikke er redd for. Smykker og stråvesker, silkeskjerf og solhatt blir med meg på tur.

9. Minst mulig makeup. Jeg pakker kun det aller nødvendigste. Se mine favoritter til glød og ferietoalettmappen HER.

IMG_3900-2b

Antrekk: Kimono fra Days Like These/Vivikes//Singlett H&M//Denimshorts Twist&Tango//

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *