Dette gleder jeg meg til i juli

Dette gleder jeg meg til i juli

27-06-2018-17-34-34

Endelig sommerferie!!

Egentlig skulle jeg startet på mandag, men det måtte litt ekstra innsats til denne uken også for å komme i mål. Det gjør da ingenting når jeg nå har tre hele late uker fremfor meg, der det skal skje mest nada og ingenting. Eller, det skal skje ting, men ikke mye jobbrelatert.

Juli er allerede godt i gang, men tenkte å dele noen av de tingene jeg gleder meg mest til allikvel.

1. Sommerferie på Tjøme! Ingenting slår norsk sommer når det er som nå. Saltvann, fregner og is i lange baner, nå skal det nytes.

2. Luftige sommerkjoler og bikini blir forhåpentligvis antrekkene.

3. Min sommerfavoritt: Moreller i lange baner! Jeg elsker moreller og selv om det koster skjorta, så blir det litt av denne sommersnacksen nesten hver dag.

Processed with VSCO with s2 preset

4. Lese masse gode krimbøker (eller kanskje 2-3 om jeg er heldig). Gleder meg til herlig strandlektyre eller kos på kvelden med blant annet: Størst av alt av Malin Persson Giolito og Kalypso av Ingar Johnsrud. Hva skal dere lese?

5. Reker og hvitvin. Trenger jeg å si mer?

6. Tur til Lille Herbern med familien. Har dere vært ennå? Gleder meg skikkelig til en tur dit og forhåpentligvis Villa Malla.

7. Bade til krampene tar oss. Ella Victoria og jeg elsker å bade, så her er det ingen tvil om at det blir morgen, dag og kveldsbad. Passer jo fint med en mann som absolutt ikke er glad i stranden:)

8. Shoppe lokalt. Tjøme har et par superfine spesialbutikker hvor man får mye unikt, både når det gjelder mat og mote.

9. Logge av. Nå blir det mindre oppdateringer her, men jeg har gjort klart en del innlegg som kommer mens jeg tar ferie.

10. Noen ganger er det beste å bare være i øyeblikket. Gleder meg til kvalitetstid med familien:)

God helg!

Silje Pedersen

2 thoughts on “Dette gleder jeg meg til i juli

  1. Fantastisk liste! Gleder meg til mye av det samme – bading, lesing, avslapping, familiehygge, alenetid i sola med favorittpodder, en liten tur til Sverige og ellers bare hygge fra ende til annen. Sommeren er fantastisk. Kjenner at det eneste som trekker litt ned er en snart to-åring som er helt rabiat innimellom (nysgjerrig og vilter), men Gud så gøy det er å oppleve verden via de små <3 Dersom jeg får tid gleder jeg meg til å lese «fremdeles meg», «byens spor» og ellers noe av Jo Nesbø eller Kepler. God juli – og god sommer til deg og dine. <3

    1. Så deilig å ha mye fritid! Vi trenger en god dose med det før høsten kommer kjenner jeg:) Har du noen podder å anbefale, så tar jeg gjerne i mot. Hører en del på business og TED-talks, men alltid klar for mer. Haha, kjenner så godt til det! Har en treåring som er høyt og lavt, men de er jo bare så morsomme:) Har funnet ut at det er supert med litt morgenaktiviteter etterfulgt av avslappning for liten og stor også full fart igjen på ettermiddagen. Da er alle ganske fornøyde og får litt egentid-på de dagene det går da. Begynte på nyeste til Nesbø, men den synes jeg var en skuffelse. De to andre skal jeg sjekke opp. Tusen takk det samme!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *