Detaljer i Paris

Detaljer i Paris

IMG_2640

Paris er helt fantastisk! Her står Magnolia-blomstene i Grand Palais i full blomst og det er vår, om enn kjølig. Skal du snart hit på helgetur, så er det bare å glede seg. Har hatt litt problemer med nettet, men nå er det i gang, så nå kommer det flere innlegg med antrekk og annet moro fra storbyen. Husk at dere kan følge meg på snapchat: silje-pedersen og Instagram @motesilje for morsomme tips og se hva som skjer i kulissene. Og ja, det ble litt speed shopping, fikk blant annet med meg dette nydelige armbåndet fra Céline som jeg har siklet på ganske så lenge….

Hva pakker jeg med i kofferten til Paris? Mye lag på lag siden det fortsatt er kjølig, men også tilbehør som synes. Det er ikke ofte jeg bruker rød leppestift, men av og til er det rålekkert.

Vil dere ha en liten Paris-guide? Har funnet noen nye favoritter i byen som jeg gjerne deler:)

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *