Det kiler i magen

Det kiler i magen

7E8379CA-F075-455D-B3DC-E98CAE0C0630

Dagene flyr avgårde og denne uken har jeg nesten ikke hengt med. Vi solgte leiligheten i går og du hvilken thriller av følelser som jeg satt med mens budrundene kom inn. I løpet av et par timer var den solgt og vi var veldig glad og fornøyd med utfallet. Vi kastet oss rundt i forrige uke og fikk ordnet bilder og visning på rappen, da megler sa det var gode sjanser nå siste helg før desember. Og selv om det har vært ganske heftige uker, så synes jeg det har vært verdt det.

I dag har jeg endelig landet litt etter alt adrenalinrush og nå har det gått opp for meg at det er aller siste julen her. Det er litt nostalgisk og rart. Men jeg har bestemt meg for å gjøre det aller meste ut av det og har allerde startet med litt julepynt og kjører på nå mot helgen med lys, julestjerner og pynt. Det kiler i magen og for meg er det helt rett å starte nå.

For en en fanatstisk tid vi har hatt her, jeg er så glad for alle gode minner som er sanket og tid sammen med alle naboer og gode venner. Det blir rart å gå forbi her for å hente i barnehagen, mens andre er bak vinduene…

Samtidig så skal det bli så herlig med en ny start og det klør allerede i fingrene på alt jeg har lyst til å gjøre. Vi kommer nok til å ta litt maling og et par store ting rett før vi flytter inn (jeg orker ikke bo i oppussing en gang til), men ellers litt av gangen da ikke alt må gjøres på en gang.

Gleder meg ekstremt til to bad og ikke minst større plass. Walk-in closet here I come!

Nå skal jeg ut å feire med gode venninner, årets tradisjon med julebord på Dinner er neste og jeg kan nesten ikke vente. Vet mange sikkert synes jeg begynner tidlig med alle juleforberedelser, men det er en god grunn til det (som jeg deler litt senere).

Ønsker dere alle en fin onsdag videre!

 

 

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *