Det er helt magisk

Det er helt magisk

61EB9965-291D-49DF-A531-D2BACB107389

Når stoppet vi egentlig å tro på det morsomme og hyggelige? Å tro på noe som er litt større en oss selv? Magi synes jeg finnes rundt oss hele tiden, det kommer bare an på om du klarer å se det. Det er magi i julelysene som lyser opp Oslo om dagen, i de hyggelige menneskene som hjelper deg med julepakkene og ikke minst i et smil eller klem midt i julestria.

E80EB8F5-D61D-45DE-AB8B-3567F69C35D3

Jeg tenker at magi kan være så mangt og kanskje mest av alt at man har troen på seg selv. Troen på at man klarer ting, uansett hva andre mener eller sier. Det å holde på den selvfølelsen krever mot og styrke og det er ikke alltid like lett.

B7EFD26F-3921-4754-8E38-125B7FDF665A 

Det å innse at året går mot slutten og at vi er inne i siste arbeidsuke fyller meg både med begeistring og litt vemod. Vemod fordi året snart er omme, men også tanken på  starte på nytt. Livet er ofte som en karusell, det går rundt og rundt og noen ganger må vi tillate oss å hoppe av i svingen. Gjøre  det som er best for oss, uten å bry oss om hva alle andre mener. I dag stoppet jeg litt opp, tok inn alt rundt meg og stresset ned. Det gjorde godt.

3AF687A1-EBAB-4FE9-877C-C41C92E2C2BC

Antrekk: Jakke fra Ravn (fjorårets)//Genser Vintage//Bukse Days Like This//Skjer fra Acne//Veske Loewe// Boots fra Flattered/sponset

Silje Pedersen

2 thoughts on “Det er helt magisk

  1. Hei Silje og god tirsdag
    Jeg må si meg enig med deg 🙂 vi har ikke lenger tid til å se magien rundt oss, alt er bare mas og jag. Jeg tenker ofte; hvor ble egentlig gleden ved jula og høytiden av? Vi kjøper ikke lenger gaver fordi vi ønsker å glede, eller baker julekaker fordi vi synes det er hyggelig. Det har blitt mer som en byrde som henger på oss, dette er noe vi MÅ. Jeg meldte meg litt ut av dette for noen år tilbake, jeg ønsker ikke å være en del av julestresset lenger. Dette er noe jeg vil gjøre fordi jeg synes det er hyggelig. og det fungerer!! Start tidlig med julegaver, lag lister hvor du skriver ned gaver du tenker å kjøpe til den enkelte, føy til eller stryk over etter hvert som gavene er I hus, eller man finner noe annet man heller vil kjøpe. Bak julekaker tidlig, kanskje man til og med må lage flere etter hvert som de blir spist. Jeg ønsker alle en fredlig og stressfri jul, ta en tur på julemarked, drikk litt gløgg eller sjokolade og kos dere 🙂 Riktig god jul når den tid kommer 🙂

    1. Hei Heidi, jeg tror det lett blir slik siden vi utsetter alt til desember. Jeg tror som deg at mange føler de MÅ isteden for å hygge seg med det. Jeg synes selv det er så koselig å se de nærmeste åpne pakkene på julaften som er kjøpt med omtanke og spesifikt til den det gjelder. Venninnegave utveksling eller å møtes til en kaffe er osgå like hyggelige:) Mer av det! Ja til stressfri jul og heller nyte dagene sammen. Tusen takk og riktig god jul til deg og dine også:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.