Denim & white nails

Denim & white nails

IMG_8038b

Hei lørdag! Dagene bare flyr og jeg skal prøve å ta meg helt fri denne helgen og bare lade batteriene og la inntrykkene fra uken som gikk synke helt inn. For det var en veldig bra uke!

IMG_8040b

Jeg har ekstremt mye bilder å gå igjennom etter Stockholms-turen med Ellos Home tidligere denne uken, men håper å få ferdig flere innlegg om ikke så lenge. Vi fikk blant annet både tips og inspirasjon til inne og uteplassen, og det førte til at jeg startet helgen med å rydde her hjemme! Jeg har lenge følt behov for fornyelse og da synes jeg det er best å rydde ut og sotere, før man setter i gang med andre planer eller shopping.

IMG_8039b

Apropos vår, hvor fresht er det ikke med en hvit manikyr? Jeg pleier ofte å ha det på tærne om sommeren,  men akkurat nå er jeg helt hekta på hvite negler. En fin liten detalj, akkurat som hjertet i kaffen hos den lille perlen Gamla Orangeriet Bergianska, som ligger litt utenfor Stockholm. Ha en nydelig lørdag da dere!

Silje Pedersen

2 thoughts on “Denim & white nails

  1. Hei Silje
    Så utrolig stilig med hvite negler til denim:)Silje, hva heter lakken du har brukt, ønsker meg den:)
    Ønsker deg og dine en strålende helg i det fine været.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *