Denim fra topp til tå

Denim fra topp til tå

7585928272__MG_1913b_edited-1 Annonse Jeg er en skikkelig denimjente. Det er det plagget jeg nok strekker meg etter aller mest i hverdagen og av og til får det også lov å være med på fest. Det jeg liker aller best med denim er at det er så allsidig og gir en fin base som gjør det lett å style sammen med andre plagg. I samarbeid med KappAhl har jeg valgt meg ut et par vårfavoritter fra kampanjen “All days are denim days”. 7585928272__MG_18731_edited-1 Denne denimjakken med broderier er min absolutte favoritt! Jeg har allerede brukt den et par ganger og bare gleder meg til å ta den med i kofferten til varmere strøk om en liten måned. Enn så lenge styler jeg denimjakken fra KappAhl under vinterjakkene med en skjorte Det er faktisk et veldig smart alternativ til alle ullgenserne. Er du en frysepinn som meg, så kan du ha en enkel ullsinglett under skjorten. Broderiene på jakken gjør den litt mer spesiell enn en helt vanlig olajakke. 7585928272__MG_1887b_edited-1 Det kan også være litt utfordrende å style denim fra topp til tå, men en jakke og jeans fungerer ofte veldig bra. Disse denimculottene er så kule. Jeg vet at de ikke er for alle, men disse synes jeg er kjempefine i modellen og fargen. Med høye hæler blir det litt mer pyntet, men det fungerer også selvsagt med sneakers eller boots. Facetune_16-02-2018-10-11-44 Jeg er stolt av å samarbeide med KappAhl som har fokus på bærekraft. Denne jeansen er også Better Cotton Initiative, så med dette valget støtter du en mer bærekraftig bomullsdyrking i verden. 7518836528__MG_1759b_edited-1 Kjolen over denim er en annen fin løsning nå før våren kommer og vi kan gå med bare bein. En skinnyjeans er det enkleste stylingtrikset, men du kan også bruke culotter. Lag på lag er en stil mange skyr bort ifra, men trikset er å bruke noen lette plagg mot et røft, som en jakke. Nå er det 25 % på alle denimplagg, enten du trenger noe nytt til deg eller en annen i familien.

Og en liten sjekkliste fra meg for å ta best vare på jeansen og miljøet: Vær nøye med kjøp av jeans, det er et plagg man bruker mye og som skal vare lenge. Vask jeans så sjelden som mulig for å bevare både utseende, form og spare miljøet. Vask alltid jeansen på vrangen! Bruk aldri tørketrommel, det ødelegger passformen. Unngå skyllemiddel, verken bra for jeansen eller miljøet.

Silje Pedersen

One thought on “Denim fra topp til tå

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *