Den perfekte sommerkjolen

Den perfekte sommerkjolen

IMG_1236b

Våren og sommeren i Norge er kort. Derfor har jeg alltid en strategi og plan for innkjøp til feriegarderoben. Jeg kjøper ofte en god del plagg allerede nå, så det meste er klart til bare bein og lange late sommerdager.  Da slipper jeg også at godbitene forsvinner og at jeg står uken før ferie og lurer på hva jeg skal pakke. Fine kjoler er et must i kofferten! Vi har fått en deilig forsmak på sommeren her i Mogan på Gran Canaria, badet i sjøen og nytt varme kvelder. Skikkelig sydenferie! Men Mogan synes jeg er en veldig sjarmerende by med små unike butikker og restauranter og en liten fin strand for de aller minste.

Det har vært så herlig å gå uten store sko og lag på lag med ull, så nå håper jeg på at våren snart melder sin adkomst hjemme også. Jeg fikk mange spørsmål om hva jeg pakker med meg i feriekofferten og tenkte å begynne med et plagg som jeg har brukt ganske mye på turen. Kjoler og kaftans er blant mine favoritter på sommeren og gjerne i fargerike mønstre. Denne nydelige kjolen/kaftanen er fra Odd Molly og jeg fant den HER. Jeg liker at den både kan brukes som kjole eller åpen som en kaftan over en singlett og olashorts. Kortere variant HER. IMG_1204-1b Mulitfunksjonelle plagg synes jeg er det aller beste, da man kan bruke de på ulike måter. Kjolen kan styles med et belte i livet, til lave sandaler eller som kjole i et sommerbryllup. Da med store øredobber, pen veske og høye hæler. Siden kjolen har knapper, så bruker jeg den med en tynn underkjole eller et underskjørt under. Underskjørt og underkjoler bruker jeg veldig mye. DENNE (i gjenvunnet materiale) passer under det aller meste og er genialt om du synes noen plagg du har er litt for lyse eller gjennomsiktige. IMG_1188b

Siden det er knapper hele veien på kjolen, så kan du også ha den halvveis åpen med et par tynne sommerbukser under og lave sandaler. Odd Molly har veldig mye fint, DENNE kjolen er også superfin om du liker en litt kortere variant.

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *