Den perfekte sommerjakken

Den perfekte sommerjakken

DSC_3598

Er ikke en skinnjakke! Er ikke det været vi har hatt den siste uken helt fantastisk? Men vi vet jo alle at været i sommernorge er veldig ustabilt, så det er like greit å ha jakker og genserne klare til de litt kjøligere dager og kveldene.

DSC_3640

Jeg lette nesten hele våren rundt etter den perfekte sommerjakken, som kan holde meg varm, men også er kul og morsom. Jakker med påsydde lapper er i vinden som aldri før og jeg vurderte å sette meg ned å fikse en gammel jakke selv, helt til jeg fant denne drømmejakken fra Maison Scotch hos MQ i Grensen.

DSC_3604

Den har så mange morsomme elementer og jeg elsker den kule ryggen. Dette er en jakke som man enten kan slenge over en blondekjole, et par jeans som her eller shorts og skjørt. Du kan både bruke den til festivaler, fest eller hverdags. Jeg har flere army-jakker som jeg har hatt i mange år, så denne får jeg nok god bruk for i hele sommer og til høsten.

DSC_3607

DSC_3651

//Sponset jakke fra Maison Scotch hos MQ Grensen//Bukser gamle fra Lindex//Genser fra Stine Goya//Veske Leo Wulff//Solbriller Céline//Sandaler Steve Madden//

Foto: Frøydis Geithus

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *