Den perfekte hverdagsvesken

Den perfekte hverdagsvesken

Jeg er alltid på jakt etter den perfekte hverdagsvesken. Vesken jeg bruker i hverdagen må fylle mange ulike funksjoner, den må være praktisk og romslig, passe til det meste i garderoben, men også gjerne ha noen kule detaljer som gjør den helt spesiell. Drømmevesken kommer fra Céline og heter Cabas Zipper Tote og jeg har lett etter denne modellen ganske lenge. På siste tur til New York hadde de fått inn en ny modell med orange innside, men jeg må innrømme at jeg foretrekker den svarte klassiske modellen.

Om du skulle ønske deg noe lignende uten den stive prisen, er vesken fra Don Donna et fint alternativ, du får den blant annet hos Rizzo.

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *