Den perfekte hverdagsglossen

Den perfekte hverdagsglossen

IMG_7656-1b Jeg får mange spørsmål angående leppestift og lippgloss-favoritter. I hverdagen synes jeg det er lettest å holde det ganske nøytralt, så kjører ofte på med en rosa eller nude gloss. På vinteren synes jeg det blir for tørt med kun leppestift. Jeg liker at glossen verken er for fet eller klissete, og etter at jeg fikk teste Clarins Instant Light Perfector er jeg helt hekta. En av disse er alltid med i vesken og jeg klarer meg ikke uten. Jeg bruker 01 Rose og 03 Nude ganske om hverandre. Begge er lyse og fine og forsterker din egen leppefarge. IMG_1176b De er begge veldig naturlig med en svakt duft av vanilje. Det kan man like!

Silje Pedersen

2 thoughts on “Den perfekte hverdagsglossen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *