Den naturlige metoden

Den naturlige metoden

26-06-2018-10-08-32 Les også: De mener jeg trenger Botox

Mange spør om jeg har gjort ting i ansiktet. Ofte når jeg har tatt runder med akupunktur og gode behandlinger, så kommer spørsmålene haglende. Jeg tar ikke Botox eller Fillers og lar meg ikke presse av hva andre gjør, selv om det ikke alltid er like enkelt. Men hva andre voksne mennesker gjør er selvsagt opp til de, jeg regner med at voksne mennesker klarer å ta informerte valg.

Det er et par ting som jeg jevnt over tror på når det gjelder å ha fin og glødende hud, uten å ty til kosmetiske inngrep.

1. Kosthold

2. Rens og hudpleie

3. Kosmetisk akupunktur

Den første er enkel. Spiser jeg for mye mat jeg ikke tåler, så gir det stort utslag både på kviser og oppblåsthet.  Jeg elsker sjokolade og glutenfri pizza, men alt med måtehold. At rens er viktig har jeg fått inn fra jeg var i tenårene. Jeg legger meg aldri med sminke og er svært nøye med rens. Slurver jeg, så kommer kvisene garantert i løpet av et par dager. Selv nå i voksen alder. En fet nattkrem har mye å si, da det er over natten huden regeneres. Jeg sverger til produkter fra Babor, som er min faste samarbeidspartner. 26-06-2018-10-11-12 Og da er vi ved det tredje punktet. I løpet av det siste året har jeg også fått øynene opp for behandling av “sinnarynken” og et par andre linjer i ansiktet med kosmetisk akupunktur. Det gjør litt vondt akkurat når man setter nålene, men jeg må si at det er verdt det når jeg ser effekten. Linjene har blitt så mye mindre markerte og mange spør meg nå “om jeg har gjort noe”. Da synes jeg det er ekstra stas å si at nei, det er med hjelp av den naturlige metoden!

Kosmetisk akupunktur er en naturlig metode og et fint alternativ for de som ikke for kvinner som ikke vil ha Botox, injeksjoner eller ansiktsløft. Når nålene blir satt i ansiktet og andre steder i kroppen, vil produksjonen av kollagen og elastin stimuleres. En populær behandlingsmetode som minsker rynker og posene under øynene, samt strammer opp huden. Kosmetisk akupunktur handler like mye om hvordan kroppen har det inni og at dette gjenspeiler seg i det ytre. Jeg går til Klinikk Fjeld og Akupunktør Vibeke Fjeld, som har hjulpet meg både i prøvefasen, med endometriosesmerter, hodepine og da kosmetisk akupunktur.  Behandlingen glatter ut fine rynker og reduserer de dypeste linjene, spesielt synes jeg at jeg ser forskjell på “sinnarynken”.

Huden blir jevnere og glattere og jeg har fått mye mindre  kviseutbrudd. Kosmetisk akupunktur gir effekter som ikke bare merkes på ansiktet, men også den generelle helsen. Man får bedre fordøyelse, redusert stress og hodepine og bedre immunforsvar. Mange merker også bedre energi. Om dere vil teste, så husk at man får best resultat av 10 behandlinger ukentlig, deretter en behandling hver 3.uke.

 

Silje Pedersen

5 thoughts on “Den naturlige metoden

  1. Takk for gode tips, men måtte le litt av «Jeg legger meg aldri uten sminke 😄😱😉😄

  2. Hei!
    Nydelig glød og helt naturlig:-)
    Hva bruker du på leppene her? Den farga var så lekker!!! Samme som siste insta-bildet?
    Tips om merke og farge mottas gjerne;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *