Den lille røde

Den lille røde

img_31791

Hello winter wonderland!

Selv om jeg hadde hørt rykter om en halvmeter snø, så trodde jeg det liksom ikke helt. Men fikk faktisk full julestemning i snødrivet i går. Partysesongen er rett rundt hjørnet og jeg tror jeg må gå til innskaffelse av en ny, rød kjole. Det er noe med de røde kjolene til julesesongen, jeg liker i alle fall selv å kjøre litt ekstra glam i stilen. Høye hæler, store øredobber, en clutch og du er good to go. Happy lørdagsshopping!

Rød med blonder fra Ellos,  blonder og og skjørt med volum fra Zalando, burgunder og fløyel her.

 

rode-1

Silje Pedersen

2 thoughts on “Den lille røde

  1. Kjempefint – du kler virkelig veldig godt rødt! Jeg går ofte tilbake på innlegget ditt om rødt, med den røde genseren og buksen med røde striper. Selv om jeg ikke kjøpte den buksen (kanskje hvis den kommer på salg 😏), fordi jeg ikke er sikker på om den blir brukt nok ganger, så inspirerte innlegget meg til å ta frem den røde genseren min! Tror jeg tar den frem i dag også, gittt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *