Den hotteste neglelakk kombinasjonen

Den hotteste neglelakk kombinasjonen

Processed with VSCO with s2 preset

Rosa og rødt er begge store trendfarger for vår og sommer og hvorfor ikke tyvstarte med innslag på neglene allerede nå? Jeg får i alle fall veldig vårfølelse av å se ned på en fargerik lakk.

Det hotteste akkurat nå er å blande flere forskjellige farger, gjerne rødt og rosa eller pasteller. Du kan gjerne ha ulik lakk på alle neglene, det er bare å la deg inspirere og bruke akkurat de fargene du ønsker.

Garantert morsomt for både store og små!

Silje Pedersen

5 thoughts on “Den hotteste neglelakk kombinasjonen

 1. Hei
  Hvor er blusen din ifra??
  Kos deg i Spania.
  Ps har prøvd å sende deg en melding på messinger, men ser ikke ut til å virke:(

 2. Hei,

  jeg trenger sårt et lite råd til fargekombinasjoner. I denne omgang vil ikke rødt og rosa være riktig -men lekkert lell:) Jeg skal opp til eksamen i motiverende kommunikasjon. Antrekket ønsker jeg skal være passelig pent, men samtidig “meg” og behagelig. Jeg har valgt en lyseblå oversized flanell skjorte fra Lexingthon, og skinny jeans fra Liujo, er vel en typ mellomblå farge,med anelse lysere partier. Den store utfordringen er: hvilken farge på sko bør jeg velge? Nå begrenser været mulighetene, men tenker jeg kan våge meg på sneakers.
  Håper du kan tenke deg å gi meg et tips:)

  1. Hei Lill, hva med et par ballerinasko i en dus farge eller en pumps med litt hel? Personlig så synes jeg at det kan være litt vanskeligere med sneakers når man skal presentere. Men om du ikke synes det, så er sneakers i en dus rosa, nude, hvit eller blå (i samme tone som skjorte) absolutt fint til dette antrekket. Her kan du se hva slags pumps jeg mener, LINKJeg har lignende og bruker de veldig ofte til lignende situasjoner, de går til alt:) Lykke til!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *