Den bohemske sommertoppen

Silje Pedersen, juni 23, 2017 7:37 am //

IMG_3346b

Hver eneste sommer så leter jeg etter denne. Det er den og den lille hvite sommerkjolen (som jeg var så heldig å finne på salg for et par uker siden). Denne kan jeg fint bruke på sankthansaften eller midsommer i morgen og du, det fine kveldslyset som er nå, helt magisk!

IMG_3328b

Altså, den perfekte sommerblusen i hvitt med litt blonder på ermer og kant. Like fin til denim, shorts eller skjørt. Romantisk og bohemsk, løs og ledig. Ikke for gjennomsiktig, men i tynn hvit bomull. Litt utringet, men ikke for dyp. Mange bokser som skal tikkes av og som skal klaffe!

IMG_3345b

Men endelig var det full match og denne fant jeg hos ELLOS. Vet den ble utsolgt veldig fort i første runde, så anbefaler dere å slå til nå om dere skulle like den:)

Jeg klikket meg også hjem DENNE  supersøte kjolen i samme stil til Ella Victoria, så fin! Jeansen er jeg også så fornøyd med, du finner den HER.

IMG_3321b

Nå skal jeg hive meg rundt og komme i gang med dagens gjøremål. Mye som må gjøres, men håper på å komme i mål i grei tid. Må innrømme at det skal bli godt med helg og for første gang på lenge, INGEN store planer! Kun deilig kvalitetstid hjemme og et lite besøk på fra Sverige på lørdag med litt grilling. God helg til dere alle når den kommer!