Deler en liten hemmelighet

Silje Pedersen, oktober 6, 2017 11:38 am //

IMG_0328

Endelig fredag!

Dette har vært en utrolig fin uke på mange måter, men jeg må si at jeg gleder meg veldig til helgen. Mannen har jobbet hver helg nesten siden sommeren, så det skal bli deilig å være sammen alle tre. Jeg skal faktisk dele en liten, eller ganske så stor hemmelighet. Vi skal nemlig også på visning (!!) og håper at det kan være noe for oss.

Nå har vi bodd i denne leiligheten så lenge jeg kan huske med unntak av fire flotte år i LA. Den er fortsatt fin og vi elsker å bo her, den flotte beliggenheten, fem minutter til barnehagen og fantastiske naboer. Men drømmen om noe større har vokst seg frem det siste året og nå er vi på seriøs leting. Vi ønsker helst å bli i området, men prisene er astronomiske, så vi ser både her og ut mot bærum hvor jeg kommer fra.

Leiligheten vi bor i var opprinnelig besteforeldrene til mannens, så det har vært en prosess å bli klar for å gå videre. Jeg vil uansett tenke tilbake på tiden her som helt fantastisk, så mange gode minner og hyggelige opplevelser med familie, naboer og venner.

Men nå er det veldig spennende med letingen også, så mange følelser som drar oss i hver retning. Vi er ihvertfall ganske klare på hva vi ønsker oss (hello walk-in closet og eget kontor!) og vi har ikke dårlig tid, så har litt is i magen. Gleder meg til å dele mer med dere ettersom det skrider frem, tror det blir et nytt og spennende kapittel.

IMG_0328

I dag har jeg en litt rolig dag etter en hektisk uke. Fredagsbuketten er i hus, den har faktisk stått siden forrige torsdag, en gave fra de flotte damene på Storo Storsenter etter at vi var ferdige med et stort event. Jeg synes grønt og hvitt er så lekkert og denne kombinasjonen her var ulikt noe av hva jeg har sett før. Dufter fortsatt også veldig godt! Vasen er fra Tilbords og en gave fra en veldig god venninne.

Bloggen tar som vanlig ikke helg, jobber med noen innlegg som jeg håper dere vil sette pris på.

Ønsker dere alle en nydelig helg når den kommer!