De aller beste sommerskoene

De aller beste sommerskoene

08-06-2018-15-25-36-1 Sol, strand og sommer! Jeg kunne ha gått i sandaler hele året rundt og FitFlop har uten tvil de aller beste. Så lenge det er mulig, så bruker jeg helst ikke noe annet enn åpne sko om sommeren. 08-06-2018-15-27-33 FitFlop har lenge vært en favoritt hos meg fordi de er så gode på foten. Noen foretrekker modellene med tykk såle som vi aller kjenner til. Men nå har FitFlop lansert en nyere og tynnere modell Iqushion som har samme gode ergometriske såle. Disse er også sklisikker, så perfekt til lange stranddager! 08-06-2018-15-26-44-1 Jeg har allerede sikret meg både hvite og svarte sandaler. De passer til alt, er gode på foten og er vennlige mot lommeboken! 08-06-2018-15-27-04 Et par rosa må til også og jeg falt helt for Lulu Cross Slide. Modellen fra FitFlop kommer i mykt skinn som er foldet i kryss, slik at modellen er lett å ta av og på, samtidig som den sitter godt på foten. Modellen har FitFlop sin egenutviklede og ergonomiske Microwobbleboard-såle. 5T3A9203 FitFlop ble grunnlagt av gründeren Marcia Kilgore i 2007. I mer enn et tiår har FitFlop vært kjent for sin banebrytende såleteknologi, gode komfort og flotte design på sandaler, sko og tøfler. Jeg vet hva som blir å finne på mine føtter i sommer! 5T3A9186 Foto: Kaja-Marie

Silje Pedersen

5 thoughts on “De aller beste sommerskoene

  1. Så utrulig fint antrekk😍Hvor er kjole og veske fra?? Prøvde å legge deg til på snap, er helt ny, så jeg vet ikke om det er snap du mener når du sier at du har lagt ut klær på story☺️??

    1. Hei Ann-Helen, tusen takk! Beklager sent svar, gikk unna i dag. Kjolen er fra KappAhl og vesken fra H&M. Har lagt ut masse på Instastory dvs Instagram og på storyen som ligger nå ute. Hilsen Silje

  2. Helt enig. Dette er kjempegode sandaler. Jeg har brukt de i mange år og absolutt det beste for meg som har vonde ben. Jeg visste ikke at de finnes med tynnere såle. Det skal jeg kjøpe. Takk for tipset Silje 😀Jeg er forresten en stor fan av bloggen din😀

    1. Hei Marit, så hyggelig å høre, tusen takk:) Disse modellene er ganske nye. Jeg synes personlig de er enda bedre fordi jeg har smal fo, så de sitter enda bedre. Absolutt det beste, spesielt når man har vonde føtte, rygg eller andre plager. Synes FitFlop har fått mye bedre design, men fortsatt den gode sålen. Ha en nydelig kveld videre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *