Dans deg i godt humør

Dans deg i godt humør

IMG_7522

Energi, overskudd og livsglede. Skulle du også av og til ønske at du hadde mer av dette? Jeg også! Mangel på søvn er det værste som kan skje for hele livssituasjonen, du føler deg uopplagt, sløv, ukonsentrert og bare rett og slett utenfor.

Når det er ekstremt mye som skjer i livet mitt (denne måneden er litt vel crazy), så må jeg selv passe på å få inn nok moro og trening som gir meg overskudd. Dans og musikk gir meg alltid energi og mer livsglede. Jeg startet å danse da jeg var 3 1/2 år og trente proffesjonelt i mange år før jeg måtte gi meg på grunn av skader. I dag danser jeg kun for moroa. Du finner meg garantert på dansegulvet når musikkken er fengende, selv når det ikke er et dansgulv å snakke om. Det stopper aldri meg!

Dans og musikk er en gyllen kombinasjon. Har du prøvd å trene uten musikk? Det gir liksom ikke samme given, eller hva? Jeg synes intensiteten blir så mye bedre med god musikk på full guffe.

Ella Victoria elsker også å danse, ofte starter vi morgenene sammen på kjøkkenet med dans og sang. Det får adrenalinet og humøret opp! Her er noen av sangene mine på playlisten min nå, hva er det på din?

IMG_6868b

Silje Pedersen

2 thoughts on “Dans deg i godt humør

    1. Tusen takk, Janne! Den er fra Essie Gel Couture, men husker ikke navnet. Den eksploderte i bagasjen min, så måtte dessverre kaste den:) men den er helt uten shimmer, så bare se på kolleksjonen i butikk:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *