Bli med meg en dag på jobben

Bli med meg en dag på jobben

Det jeg liker aller best ved jobben min er at ingen dag er lik. Det skjer mye spennende og noen dager er lange og morsomme, andre litt tyngre og utfordrende. Men sånn tror jeg de fleste har det. Mye av forskjellen på å jobbe for seg selv er at man er nødt til å sette egne rammer, akkurat som på en vanlig arbeidsplass. Noen ganger kan det være svært vanskelig, fordi jobbtimene lett sklir over i fritiden. “Jeg skal bare svare på en mail til” eller “bare legge opp dette innlegget”….

Derfor prøver jeg så langt det lar seg gjøre å holde meg til ukens timer som alle andre. Jeg blogger sjelden i helgene og prøver heller å ha klart innhold. Om jeg ikke klarer det, så lar jeg meg ikke stresse. I helgene kommer familielivet først, jeg vet at jeg sitter mer enn nok på telefonen som det er.

Men at jeg har en veldig morsom jobb, det er jeg svært takknemlig for! Jeg tror ikke så mye på flaks, men mer på å skape egne muligheter. Slik har jeg alltid vært, når jeg setter meg mål så går jeg etter disse. Det gjelder uansett om det er jobb eller privat.

7516824816__MG_8976b

Privat er jeg veldig “usminket” og jordnær. Jeg ler lett og synes livet oftest er veldig fint og ler mye. Jeg liker ikke falske mennesker og skyr unna de jeg opplever som energitømmende. I et yrke der det er skarpe albuer, har jeg hele veien prøvd å skape meg et univers som er imøtekommende og hyggelig. Jeg har ikke troen på å tråkke på andre på vei oppover og har aldri følt at det har vært nødvendig. Jeg har hjulpet mange fremover, uten at jeg alltid har fått så mye tilbake for det. Folk kan være utrolig egoistiske, men jeg tror så enkelt på det å heie hverandre frem og støtte opp om kvinner rundt seg.

Håper det er morsomt med et lite blikk på min hverdag. Jeg skal snart i gang med nye innspillinger og lurte på om dere kunne være så greie å hjelpe meg med forslag til video-temaer? Legg gjerne igjen din kommentar, gleder meg til innspill fra dere!

Ha en nydelig helg når den kommer!

Video: Girlcrush.no

Silje Pedersen

4 thoughts on “Bli med meg en dag på jobben

  1. Hei Silje
    Klikker innom hver dag, synes du virker så jordnær og flott!! Gode tips og temaer som treffer❤️Stå på Silje, du gjør en super jobb!!klem😘

  2. Fine Silje og en fin video!
    Er innom din blogg hver dag, -gode bilder, fin skrevet tekst. Fortsett med det! Du er flink!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *