Costume Awards

Costume Awards

IMG_5469

Torsdag var en veldig bra dag! Først var jeg på videoinnspilling for å lage en sak flere av dere har spurt etter og den gleder jeg meg så til å vise frem! Veldig spent på å høre hva dere synes, den kommer om ikke så lenge. Så fortet jeg meg hjem, steamet kjolen, hoppet i en taxi og dro på Gevir der vi ble stylet før Costume Awards.

IMG_5493
Med min gode venninne Åsa Formark. Hun hadde kveldens fineste 50-talls kjole!

Du vet de kveldene du egentlig ikke har så mye forventninger til? Dette er jo egentlig en av de festene som mange gleder seg til hele året, men denne uken har bare flydd forbi, så jeg hadde ganske lave skuldre og bare håpet at det skulle bli en fin kveld. Og det ble en av de beste kveldene på lenge! Mor fikk svingt seg på dansegulvet til herlig musikk, spist god mat og hadde mange fine samtaler med bra og inspirerende damer. Gamle Logen er jo et helt fantastisk selskapslokale, så gøy å få være der å ta bilder og bare kjenne på stemningen. Tipper det sitter mange gode historier i veggene her. Jeg ramlet inn døre med et smil midt på natten og var ikke akkurat helt i slaget i går, men helt om natta, helt om dagen!

16295904_10154746976970469_1084441186_n
Med Benedichte Bjerke og Marthe Kveli Valeberg.

Denne kjolen fra Stine Goya brukte jeg i sommer i et bryllup, men synes den er altfor fin til å bare bli hengende i garderobeskapet. Så isteden for å stresse med noe nytt, ble det denne og det var jeg kjempeglad for. Den er veldig lav i utriningen, så det løste jeg ved litt puppeteip og bh-skåler som du klistrer rett på huden. Det beste komplimentet jeg fikk hele kvelden, var fra en veldig hyggelig dame som bare kom bort og sa jeg var kveldens best kledde. Tusen, tusen takk til deg! Det er faktisk så lite som skal til for å glede andre og det var så hyggelig å høre. Om du gir noen en hyggelig kommentar, så lover jeg at de lever på den ganske så lenge.

Mange som spurte om kjolen og har søkt etter den, heter Stine Goya Reflection Dress. Her står det at man kan sette seg på en venteliste for kjolen. Den er fra forrige sesong, så også kanskje mulig å finne på Tise eller finn.no.

Ønsker dere alle en fortsatt nydelig helg!

Nederste foto: Hanne Erøy/Mio Media, moteinoslo

 

Silje Pedersen

2 thoughts on “Costume Awards

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *