Coffee and mixing patterns

Silje Pedersen, mai 8, 2017 8:07 pm //

_MG_2392b

Jeg er for tiden inne i en fase hvor jeg synes det er veldig gøy å mikse mønster og striper. Jeg vet mange kvier seg litt for å gå hele veien med denne trenden, men det kan jo også være veldig morsomt! Det kan lett bli litt mye, så jeg synes det er best å holde seg til et plagg som står i fokus.

_MG_2411b

Pysj-trenden er stor denne sommeren og jeg liker at stilen er litt stram til denne looken. En elegant blazer og en fin skjorte gjør susen og jeg elsker de fine detaljene med sløyfer. Både skjorten og buksen ble med meg hjem etter stylingsession. Morsomt med en bukse som både kan være fin og funke i sofaen om du skulle ønske det. Denne uken skal jeg både ut å reise og ha stort event, så tipper bare dagene flyr unna. Men det er jo bare gøy og akkurat slik jeg liker det!

_MG_2386b

PS! Husk å melde deg inn i kundeklubben til Jessheim Storsenter om du ønsker å bli med på shoppingkveld på torsdag! Send JESSHEIM til 2242, så mottar dere påmelding i løpet av kvelden.

Hele antrekket fra Jessheim Storsenter. Skjorte fra KappAhl, bukse Lindex, Jakke 2ND hos Frøken Pedersen, Sandaler H&M.

Ha en fortsatt fin kveld!