Chic Workwear: Poncho

Chic Workwear: Poncho

_mg_6125

I år har høsten vært ekstremt mild og det har nesten vært for varmt til å bruke alle de fine skinnjakkene. Plutselig her om dagen ble det væromslag og nå er det jo veldig kjølig og frost på morgenen og nesten litt for kaldt for de tynne jakkene. Men der har jeg en løsning til deg!

Da jeg jobbet på kontor hadde jeg alltid en poncho eller et stort skjerf liggende på plassen min fordi det alltid var så kaldt i kontorlandskapet. En poncho er faktisk supersmart, fordi du både kan bruke den over en tynn høstjakke eller skinnjakke på vei til jobb og ha den som en buffer om det blir for kaldt på kontoret! For å få det beste ut av denne lag på lag stilen, anbefaler jeg deg å bruke tynne plagg og ull innerst, så det ikke blir så bulkete. Et annet tips er å ha en tykk strikkegenser under ponchoen, det fungerer også bra.

_mg_6120

En poncho passer til det meste og kan være en rimelig investering for å gjør jobbgarderoben litt mer spennende. De kommer i alle slags høstfarger og variasjoner så her burde det være noe for noen og enhver. Selv liker jeg gjerne mønster og litt høstfarger og har flere varianter i beige, burgunder og blått. Jeg har i tillegg funnet fire fine varianter på nett til dere, superkupp fra Vero Moda, svart og hvit fra Mint&Berry, Burberry-inspirert fra Fraas og Hippie-chic fra Odd Molly. Min finner du her.

 

Silje Pedersen

2 thoughts on “Chic Workwear: Poncho

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *