Céline Cabas Tote

Céline Cabas Tote

20120113-191402.jpg

Har lett etter den perfekte hverdagsvesken ganske lenge, og da jeg så modellen Cabas Zipper Tote fra Céline var jeg solgt. Jeg har spurt etter den i London, New York og Italia, men den har aldri vært i butikken samtidig med meg. Søk på nettet har også vist seg å være like vanskelig. Men nå er den endelig min, takket være hjelp fra en veldig god venninne. Jeg skal legge opp litt bedre bilder etterhvert, så dere kan se hvor ekstremt fin den er. Det er selvfølgelig mange fine vesker i vårkolleksjonen i freshe farger, men når det gjelder en slik investering så ville jeg ha en klassisk modell med røffe detaljer. Noen foretrekker Luggagemodellen, mens andre liker Trapeze, jeg ville ha denne. Glidelåsene kan åpnes, så modellen blir nesten dobbelt så stor. Den er også i tykkere skinn enn den vanligere shopperen. Dette blir min hverdagsveske og perfekt størrelse når jeg skal reise med kamera og MAC i håndbagasjen.

Silje Pedersen

14 thoughts on “Céline Cabas Tote

  1. Hei Kornelia og Ida, Veldig fornøyd, men det er en investering, så nå må noe annet i garderoben selges unna. Rundt 6-7000 kr:-) Silje

 1. Åååhhh, den vesken har jeg også cravet på lenge! Den er så fin, så elegant, så stilsikker – og anvendelig! Gratulerer så mye! Lucky you! 🙂 Kan jeg spørre hvor mye du måtte gi for den..?

  Jeg sendte deg en mail tidligere denne uken, samme dag som du (endelig) oppgav mail-adressen din! 🙂 Har du fått den? Håper det. Ønsker deg en herlig helg! Hilsen Ida.

 2. Hei,

  For en fantastisk veske! Håper du kunne vise oss outfit bilde, slik at vi kan se hvordan vesker ser ut =) Er det dumt å spørre hva den kostet?

  Jeg er på jakt etter en svart veske, men sliter med å finne den perfekte. Har du noen tips og forslag til hvilken jeg burde velge? Lage ett innlegg om det kanskje? =)

  Uansett gratulerer så masse!

  Dajana

  1. Hei Dajana, Det skal jeg få til, (se svar om pris under). Innlegg om hverdagsvesker er en god ide! Silje

 3. Pingback: Nye sko
 4. Hei! Sååå fin veske, jeg har nå googlet i mange dager og de er veldig vanskelig å finne.
  Skal til London i slutten av mars, har du noen tips om hvor jeg kan finne den?
  På forhånd tusen takk

  1. Hei Elisabeth, Jeg lette selv ekstremt lenge etter denne modellen for de tok inn veldig få eksemplarer i de forskjellige butikkene. Men sjekk Selfridges og Dover Street Market:) Celine har også mye fint i vårkolleksjonen:)Lykke til! Hilsen Silje

 5. Åh, den er sååå fin. Jeg så den i Italia for to uker siden, men da hadde jeg allerede kjøpt meg en Prada-veske (med mye mer), så måtte sette den på ønskelisten. Stiller meg først i køen når du etter hvert blir så lei den at du vil selge den på Bloppis 🙂

 6. Hei!

  Er det sånn at denne ikke har serienummer inni??
  En ebay-selger som sier at Celine Zipper Tote ikke har det.

  Setter pris på svar!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *