Cashmere Beanie

Cashmere Beanie

2015_12_10_MoteSilje1-447-Edit

Brrr, nå er det sånn passe kaldt om dagen! Jeg vet mange gir litt opp når det blir så kaldt, men du trenger ikke å kle deg kjipt selv om gradestokken viser -15. Det gjelder det å kle seg godt, gjerne med lag på lag med ull eller kashmir, så man ikke fryser. Hadde jeg skulle gått rundt i dette antrekket her hjemme, så hadde jeg selvfølgelig pakket meg inn etter alle kunstens regler med parkas eller en fuskepels over olajakken, pluss skjerf og hansker.

Et av de beste kjøpene jeg gjorde i LA var denne lua fra Banana Republic. Det er svært sjelden salg på kashmir så da motekjeden hadde tilbud, hamstret jeg inn både tilbehør og gensere. Og la meg si det slik: Har du noen gang kjøpt deg luksusversjonen av ull, så ser du deg ikke tilbake. Mitt første skjerf kjøpte jeg meg i Italia for ni år siden, og det er fremdeles et av mine favorittplagg.

Kashmir holder deg varm, men det er også silkemykt mot huden. Ja, det koster litt mer, men kost per bruk går betraktelig ned når kvaliteten er så bra og plaggene holder holder så lenge. Jeg kjøper selv heller en lue enn fem, siden jeg både er opptatt av kvalitet og gjenbruk. Alle mine plagg har holdt seg i mange år, alt handler om å ta vare på plaggene og vaske de riktig.

 

Foto: Felicia Lasala

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *