Bypåske, fjellet eller syden?

Bypåske, fjellet eller syden?

Facetune_17-03-2018-15-30-49 I helgen og de siste dagene kom påskefølelsen! Alt føles lettere med solen og lyset, selv om det virker som om vinteren ikke er helt klar til å slippe med ennå mer snøfall her og der. Men nå må jo bare de haugene med snø smelte snart, det kan jo ikke ligge evig. Jeg er så inderlig lei vinteren og jeg vet at dette skjer hver eneste gang vi kommer til påsken. Mens andre stikker til fjells og tar de siste skiturene, har vi nesten alltid med svært få unntak satt nesen sydover til litt etterlengtet sol. Ofte tar vi en kombinasjon av både reise og bypåske, og det passer oss utmerket. IMG_0131b Ofte føler jeg at bypåsken er litt undervurdert. Det er jo så deilig å være i Oslo når nesten alle drar avgårde.  Gå på tur i solen, tidlig kino eller på et museum. I helgen var vi på café og bare koste oss ute i solen sammen med noen venner. Det var utrolig deilig å sitte i solen, høre at det smeltet rundt oss og hun lille var i brillefint humør. Det er nemlig stor stas å gå på café og kose seg med en bolle. Det er så gøy at vi er der nå, før i tiden måtte vi bare løpe rundt, men nå kan hun sitte en god stund stille og jeg hadde med en spade som holdt henne i sving i den neste halvtimen. Men nå skal vi over en uke til varmen sammen og med svigermor og bare nyte. Kanskje får vi også til et par date nights siden vi har med en som gjerne sitter barnevakt. Hva skal dere i påsken?

Silje Pedersen

3 thoughts on “Bypåske, fjellet eller syden?

  1. Høres veldig bra ut! Jeg skal til Sørlandet og besøke familien (til vanlig er jeg Osloboer). Helt enig i det du sier med at når påsken kommer er jeg litt ferdig med ski og snø, så bypåske passer meg utmerket 😀

  2. Ja takk, begge deler! Her blir det kombinasjon av gammeldags hytteferie uten strøm og vann, men med flott skiløype utenfor døra, og hjemmepåske i, forhåpentligvis, solfylt vårvær. Bor i sjøkanten, så hjemme føles ofte som å være på ferie!
    Riktig god påske til deg og dine 😀 Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *