Bygg din egen duftgarderobe

Bygg din egen duftgarderobe

05-2018-14-53-23

Noen dager er det eventer man gleder seg skikkelig til. Etter at jeg ble mamma så har jeg blitt ganske sær på tiden min sammen med hun minste, men jeg trenger jo også egentid. Tid til å bli inspirert og gjerne lære mer. For et det en ting jeg har troen på, så er det at vi aldri blir utlært. Jeg våkner hver morgen med innstillingen om at jeg skal lære et par nye ting akkurat den dagen. Kun slik tror jeg at du kan bli bedre og utvikle deg som menneske.

ateliercologne_front

Duft har alltid hatt en spesiell plass i mitt hjerte. Jeg assosierer duft med opplevelser, årstider, reiser og store livsøyeblikk. For tre år siden gikk jeg forbi en skinnende blå dør i Paris sammen med med en venninne og utenfor stod det en kurv med deilige sitroner. Fristelsen ble for stor, jeg måtte stikke hodet inn og kom rett inn i et duftunivers som heter Atelier Cologne. Her finner du blant annet duft, duftlys og såper.

MG_0006

Og akkurat sitroner er utgangspunktet for denne dufthistorien. Citruser blandes nemlig med de mest dyrebare naturlige råvarene for perfekt balanserte kreasjoner, unik og varig duft. o.41548

Grunnleggerne av Atelier Cologne, det franske paret Sylvie Ganter og Christophe Cervasel møttes for første gang i New York i 2006. Over en middag i sentrum av Manhattan avslørte Sylvie hennes drøm om å evolusjonere Cologne verden, og skape sin egen Maison de Parfum. Hun drømte om langvarige dufter, banebrytende kreativitet, mangfold og spesielt noe som gjorde Cologne til et “må-ha” produkt for alle parfyme garderober. Atelier Cologne ble etablert i 2009 og er den første Maison de Parfum som dyrker rene parfymer inspirert av den legendariske Eau de Cologne.

illus1   IMG_3276b

Tilbake til den kvelden med eventet. Først dro vi til Gimle Parfymeri som er den eneste i Norge som fører Atelier Cologne. Der fikk vi en presentasjon før det bar videre til Ekebergrestauranten. Der var det fineste “bordkortet” jeg noen gang har fått, min personlige Atelier Cologne i reisestørrelse med gravert navn.

IMG_3311

Snakk om fin vertinnegave, venninnegave, til din kjære eller til den som har det meste?  Hos Gimle Parfymeri får du gravert din egen reiseduft.

IMG_3272

Clémentine California er uten tvil min favoritt og akkurat den duften jeg var så heldig å få. Det øyeblikket jeg luktet på denne, tok den meg rett tilbake til de fire årene jeg bodde i Los Angeles. Med klementiner fra California, mandarin fra Italia og bær fra Macedonia som toppnoter, gikk denne rett i hjertet. Rett og slett den perfekte sommerduften.

-05-2018-14-54-38

Og det er mange som lurte på kjolen min….Den er gammel fra H&M Conscious Exclusive et par år tilbake. Men altfor fin til å bli hengende og kun brukes til store anledninger, så av og til kommer den på over jeans som på denne kvelden.  Ha en fortsatt fin dag!

Silje Pedersen

2 thoughts on “Bygg din egen duftgarderobe

  1. This is a LOVE brand 🙂
    Impossible not to have many favorites….
    Thanks for sharing Silje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *