Bryllupshelgen i bilder

Bryllupshelgen i bilder

20120423-213614.jpg

Ninas nydelige brudebukett med innslag av rosa og blått. Roser og hortensia er en flott kombinasjon!

1. Spente gjester i kirken: Knut, Petter, Mads   2. Fredrik, Øyvind, Urd og moi (selvfølgelig jakke eller skjerf i kirken)  3. Charlotte og Lill 4. Initialer og personlig touch: NNN   5. Fin blomsterpynt  6. Mine YSL Tribute

Lills knallfine sommerkombinasjon! Rosa, turkis og gull. Veske fra Zara.

Supersmart med “hvem er hvem” i programmet. Som gjest oppleves det både som informativt og morsomt. Can you see me?

Charlotte var flott i fuksia, vintage Dior og Marc by Marc Jacobs. Its all in the details.

Mine detaljer: De mest behagelige danseskoene fra YSL. Clutch fra Mulberry, vintage jakke, øredobber og armbånd.

Det er vanskelig å summere en så vakker dag med få ord og noen bilder, men jeg lar dere få et intrykk av den fantastiske dagen til brudeparet Nina og Nicolai gjennom noen bilder. Det er en tynn linje for at det blir for personlig, så jeg velger å dele bilder av gjester og fine bryllupsdetaljer. Hvem vet, kanskje får dere noen egne ideer til bryllup eller fest!

Antrekk: Todelt kjole fra H&M Concious Collection med avtagbart skjørt, clutch fra Mulberry, vintage armbånd og øredobber fra ebay, YSL Tribute 12 cm med platå (antageligvis de beste danseskoene jeg eier, skulle gjerne hatt flere).

Jeg kjøper sjelden kjole til kun en spesiell anledning, men tenker heller på hvordan jeg kan få mest mulig ut av kjolen i min garderobe. Denne kjolen har mange bruksmuligheter siden den er kort, med et skjørt du bare kan hekte av. Den korte kjolen kan brukes alene, det lange skjørtet over et annet kort skjørt og med en annen topp for et helt anderledes utrykk. Jeg så mange av dere reagerte på fargen, men den er grå og lilla, ikke hvit. Som dere ser øverst, så hadde jeg også en vintagejakke på i kirken som reglene tilsier og senere i mottakelsen for å tone ned inntrykket. Men når jeg først hadde på en slik kjole, så synes jeg det var for galt å ikke skulle kunne ta noen morsomme bilder, så dere fikk se hele antrekket. For meg handler mote om lek og inspirasjon, og det vil denne bloggen alltid bære preg av.

Silje Pedersen

6 thoughts on “Bryllupshelgen i bilder

  1. Så utrolig flott du er, Silje! Veldig fin styling, fra topp til tå.
    Jeg skal i bryllup selv i sommer og var inne på hm.com for å sikre meg samme kjole, men den forsvant jo omtrent før den var kommet inn, så da må jeg fortsette jakten. Det er heldigvis lenge til enda. 😉

    1. Takk, Marte! Hva med den lange gule fra sammen kolleksjon? Rålekker og det går an å gjøre litt om på utringning og splitt, om det blir litt for mye. Hilsen Silje

  2. Den gule er også råfin. Problemet er at jeg bor i Lillehammer, og her har de veldig lite fra kolleksjonen i butikk. Da jeg ikke fikk tak i det jeg ville på nettet så ble det vanskelig. Jeg ser at flere av de fineste kjolene fra kolleksjonen allerede ligger på ebay, men da må jeg ut med litt mer enn planlagt!

  3. Hvordan synes du den kjolen var i størrelsen? Helt nydelig det broderiet, men på meg ble den skuffende trang over hoftene. Så mye fint på HM om dagen, sjelden jeg syns det, både Concious C. og den mot AIDS har utrolig mye kult, også tilbehør.

    1. Hei Linn, den satt helt fint på meg i størrelse 36, men broderiene var litt stive. Hilsen Silje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *