Brunburgunder

Brunburgunder

AF1DC6E1-541C-462C-B00E-8F6A09579BAF

Det er så mange fine høstfarger nå at jeg nesten ikke klarer helt å velge. Godt at det er mange klesdager fremover der man kan ha en god variasjon! En av de første tingene jeg kjøper meg på høsten er en eller to neglelakker i deilige høstfarger. Mørke negler kan lett bli en del av antrekket på høsten og ofte føler jeg det gir en ekstra piff eller en kul vri med matchende, ton i ton eller en kontrastfarge.

Med meg hjem fra taxfree på sist tur, havnet Angora Cardi fra Essie i shoppingvesken. Den er en blanding av brunfarge og plomme, utrolig lekker og mye finere enn jeg trodde da jeg kjøpte den.

Den passer til mye nå på høsten, spesielt om man har på seg ruter, blått, grønt, beige og brunt. Men er også fint som kontrast til rosa og orange toner.

Mange spør om jeg får lagt manikyr, men saken er den at jeg ofte gjør det selv på kvelden en gang i uken. Jeg skulle gjerne hatt manikyr oftere, men det er det verken budsjett eller tid til. Hjemme bruker jeg god tid, prepper med underlakk og overlakk og dermed sitter lakken godt hele uken.

Silje Pedersen

2 thoughts on “Brunburgunder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *